Az ekezeteket sajnos otthonhagytuk

Friss topikok

Címkék

Archívum

elet

2014.07.16. 00:13 kisnemecsek

Az elet tovaillano ertelmetlen fing mivoltat a legjobban egy kerteszeti peldaval tudnam bemutatni. Az ember a kuporgatott penzebol vesz egy csaladi hazat. Itt ket fajta csalas van a rendszerben: vesznek neki vagy orokol egyet. 

Persze meg itt is lehet csalni. Ott vannak a peldaul kis, infrastruktura nelkuli falvakban hazat vasarlok, az avatatlan szemnek is nyilvanvalo: itt csalas tortent.

A sok csalo lattan joggal nyugtatja magat a panellako. Nyugtassa csak a budosproli magat, hat mi mast csinalhatna, nemde? Itt megjegyeznem, hogy kicsiny tarsasagunk is egy bekasmegyeri panelhazban rendezte be a fohadiszalasat. Nekunk azert nem futotta kerteshazra, mert a szerkesztosegi elet szerves reszet kepezi a droghasznalat, a pialas, a rendelt kajak es a szex, amiert nyilvan a legtobbszor fizetunk.

Megeri-e neked kedves panellako a kerteshazon almodoznod? A valasz nem. Kurva felelotlen tett volna. Mert tegyuk fel, osszejon a terv es meglesz a penz a hazra, es itt most bejon a trivialis kerteszeti pelda. Funyirot azt ki a faszom fog venni? Es ha a hulye gyereked olcso funyirot vesz ami 1 szezont bir ki? Dragara hogy lesz penzed amit joggal nevezhetnenk a haz tartozekanak? Na ugye.

Kedves blogolvaso, elj a kibaszott manak, tok felesleges irigykedni a masikra. Ha a boldogsagot paprikaskrumpli is elhozza az eletedbe, akkor mar tudtunk segiteni. Es tokre szivesen tettuk!

A bejegyzés trackback címe:

https://nincsekezet.blog.hu/api/trackback/id/tr596512297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása